Útnak indult a Facebook Dating

Ha eddig még nem lett volna elég párkereső app vagy oldal az interneten, akkor most a Facebook tett róla, hogy még egy lehetőséggel bűvöljön a lista. A tavalyi F8 konferencián bejelentett új lehetőség nem olyan régen élesedett Az Egyesült Államokban és, ha minden igaz jövőre Európában is elérhető lesz.

Facebook Dating

Amit a Facebook Dating nyújthat Neked is

A Facebook Dating a közösségi oldalon egy külön fülön lesz elérhető, akár az alkalmazások vagy a csoportok. Egy külön profilt hoz majd létre számodra a Dating, így nem lesz láthatod a teljes profilod csak, ha Te magad adod meg.

A szolgáltatás a már meglévő alkalmazásokhoz hasonlóan működik. Válogathatsz a jelöltek közül és dönthetsz a kedvelésről vagy elutasításról. A Facebook ígérete szerint nem fog ismerősökkel összehozni, csak ha mind a ketten Secret Crushnak (titkos kiszemeltnek) jelölitek egymást.  Facebook és Instagram ismerősöket is jelölhetünk titkos kiszemeltnek, amiről értesítést kap. Ahogyan fordított esetben mi is.

Azt gondolom, hogy ebben az esetben fontos, hogy ez a lehetőség nagyon jól működjön és valóban külön kezelje a profilunkat a társkeresős jelenlétünktől. Nem mindenki keveri szívesen a kettőt és sokakat zavarna, ha a közeli ismerősei megtudnák, hogy az internet segítségével keres társat. Még akkor is, ha ez mára egy teljesen megszokott és elfogadott megoldás.

A szolgáltatás összeköthető lesz a csoportjainkkal és a bejelölt eseményeinkkel is, így lehetőségünk nyílik az érdeklődési köreink alapján ismerkedni. Azt gondolom, hogy ez nagyon jó lépés abba az irányba, hogy mégis a való világban ismerkedhessünk. Bár ez a lehetőség nagyon sokak számára nyújt kiváló megoldást a szerelem megtalálására, azonban több buktatót rejt magában, mint a személyes ismerkedés.

A Facebook azt ígéri, hogy biztonságos lesz a felhasználóknak.  A felhasználók blokkolhatják, némíthatják egymást valamint kikapcsolhatják, hogy mások üzeneteket küldhessenek. Egyedülálló megoldásként a szeretteinkkel megoszthatjuk a közelgő randevúnkat, az esemény alatt pedig a helyzetünket Messengeren keresztül.

Te várod már az új lehetőséget? Mit gondolsz használod majd?  Reméljük, hogy sok új szerelmes talál majd egymásra ennek az új lehetőségnek köszönhetően.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.